Rikke Holm

Varm på brød og lun på boller

Rikke Holm

Rikke Holm (f. 1966) er udlært konditor og har indtil for nylig været medejer af Byens Bedste Kager.

Læs mere

En samling af skønne opskrifter fra fjern og nær, fra hoteller og kroer, fra mødregruppen og vennerne. Her er madbrød, fladbrød og brydebrød, kuvertbrød, boller og muffins til enhver lejlighed.

For den ikke bagevante er bogen en oplagt introduktion til et velduftende univers. Langt de fleste af opskrifterne er nemme at at gå til - og ellers er der udførlig info om kemien og fremgangsmåden. God besked om råvarerne og teknikkerne. Samme suveræne stil som i de øvrige bestsellerbøger i den stribede serie.

Køb bogen

Klik på de grønne links og se de forskellige varianter af denne titel

Jeg er interesseret i denne titel som Bog , 4.

Camilla Hübbe
Tavs
Pris
249,95 kr.
Forlag
Høst & Søn
Type
Hæftet
ISBN
9788763820011
Udgivet
16.05.2012
Sider
168
Illustrator
Rasmus Meisler
Omslagsgrafiker
Rasmus Meisler
Omslagsillustrator
Rasmus Meisler
Oplæser
Oversætter
Af samme forfatter
  • Her er alt, hvad den bageglade kan ønske sig af delikate og gennemprøvede opskrifter på alt fra fine kager af alle slags over diverse brød til mættende madtærter. Det er opskrifter fra tre af Høst & Søns mest populære bagebøger, som er samlet i denne herlige bog, der også er fyldt med gode råd og tips, der sikrer detl vellykkede bageresultat.

  • Tærter er in, og her er en bog, der gør det til en leg at frembringe en duftende, dejlig tærte - uanset om den skal lande på frokost-, middags- eller kaffebordet. Tærter kan være salte eller søde, og bogen giver en mængde mundvandsdrivende opskrifter indenfor begge kategorier. Der er kendte og ukendte tærter, obligatoriske tærter og ekstraordinære tærter, der er madtærter og desserttærter, der er tærter med kød og tærter uden, der er tærter med låg og tærter uden. En tærte kan bruges i en masse sammenhænge. Som tilbehøret til en god steg, som et fint supplement på et buffetbord, med en god salat kan den gøre det ud for et måltid, eller tages med til venindefrokost og på skovture. At lave en delikat tærtedej er ingen sag efter denne bogs instrukser, aldrig mere tunge, klæge bunde. Tærtedej og færdige tærter kan sagtens tåle en tur i fryseren, så man kan uden videre disponere i store portioner. Der forslag til spændende garniture, der kan ledsage og komplettere tærterne.

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK