JORDENS ARVINGER af Ildefonso Falcones

Konkurrence

VIND ET REJSEGAVEKORT OG TAG PÅ OPDAGELSE I FALCONES' BARCELONA
(værdi 5.000 kr.)

Fra hvilket land kommer forfatteren Ildefonso Falcones?
a. Italien
b. Spanien
c. Frankrig

Send dit svar til cmt@rosinante-co.dk inden d. 14. juni, så er du med i lodtrækningen om et rejsegavekort til en værdi på 5.000 kr. Vi finder en heldig vinder d. 15. juni, hvor JORDENS ARVINGER udkommer. Vinderen får direkte besked.

Når du deltager i konkurrencen, tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev. Glæd dig til de bedste bognyheder direkte i din indbakke …

10 år efter HAVETS KATEDRAL fortsætter historien …

Barcelona 1387. Klokkerne ringer i Santa María de la Mar-kirken sammen med klokkerne i byens øvrige tårne. I Ribera-kvarteret stimler folk sammen for at se, hvad der foregår, mens råbet ’Kongen er død’ genlyder i gaderne. Klokkernes kimen varsler starten på en ny og vanskelig tid for byens borgere under 

den nye konge, og der går ikke mange dage, før tronskiftet får skæbnesvangre konsekvenser for Arnau og Hugo. I folkemængden befinder sig en af byens mest velansete mænd, Arnau Estanyol, sammen med den faderløse dreng Hugo Llor, som Arnau har hjulpet med at få arbejde på et af byens store skibsværfter.

Ildefonso Falcones

(f. 1960) er født og bosat i Barcelona og er i dag en af Spaniens største forfattere med mere end 9 millioner bøger solgt på verdensplan.

Læs mere

Nyhedsbrev

Læs det nyeste om de bedste bøger først.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jeg vil gerne høre mere om

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK