Trine Gregorius

Stegt flæsk med persillesovs

Trine Gregorius

Trine Gregorius er journalist og mediecoach. Hun har tidligere været redaktør på BT, samt i en lang årrække været ansat på DR, bl.

Læs mere

Her er en bog med alle opskrifterne fra det danske køkken i sin mest rene og traditionelle udgave. Lige til at gå til! Med Stegt flæsk med persillesovs kan enhver gå bedstemor i bedene - med sikker succes.

Vi spiser gerne mad fra alle verdensdele, og interessen for at lave eksotisk mad boomer. De fleste børn er fortrolige med pizza og pasta, chili con carne og curryretter fra Indien. Men hvad med det gamle danske køkken? Skal de ikke kende dem? De elskede retter, som dufter skønt af barndom og familiehøjtider, solfyldte somre og snedækkede vintre. Trine Gregorius har i sin charmerende og gennemillustrerede bog samlet en række af de mest traditionsrige og elskede retter - lige fra frikadeller og flæskesteg (med sprød svær) til citronfromage og stikkelsbærgrød. Der er forretter, hovedretter og desserter - og dertil opskrifter på tilbehøret, der sætter prikken over i'et.

Køb bogen

Klik på de grønne links og se de forskellige varianter af denne titel

Titel findes som Bog , 1.

Camilla Hübbe
Tavs
Pris
249,95 kr.
Forlag
Høst & Søn
Type
Hæftet
ISBN
9788763820011
Udgivet
16.05.2012
Sider
168
Illustrator
Rasmus Meisler
Omslagsgrafiker
Rasmus Meisler
Omslagsillustrator
Rasmus Meisler
Oplæser
Oversætter
Læseprøve

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK