Ray Kluun

På den anden side

Ray Kluun

Hollandske Ray Kluun er tidligere rklamemand, men da hans kone i 2001 døde af kræft, tog han sin dengang 3-årige datter med til Australien, hvor han skrev En slags kærlighedbaseret på sin egen historie.

Læs mere

Det er synd for Stijn. Frygtelig synd, at han nu er alene tilbage med Luna, efter at hans smukke Carmen er død.Så synd, at han bliver nødt til at gå i byen hver aften og vælte sig i sprut og coke og damer.

Den søde Roos er der selvfølgelig stadig som en fast støtte, og det er dejligt at nyde lidt hjemlig hygge med hende en gang om ugen. Hun må bare for alt i verden ikke opdage, hvor mange kvinder han ellers har gang i. Vildere og vildere bliver det, indtil han får et wake up-call, der får ham til at huske sit løfte til Carmen: ´Jeg skal nok passe godt på din datter.´

Han trækker stikket ud og beslutter sig for at rejse med Luna til Australien på ubestemt tid. Her skal de lede efter spor fra en rejse, Carmen foretog i sin ungdom. Her skal de være sammen bare de to, og her lykkes det omsider Stijn at konfrontere sorgen.

Ray Kluun fortsætter i denne roman den delvis selvbiografiske fortælling om Stijn, som vi først mødte i En slags kærlighed.

Køb bogen

Klik på de grønne links og se de forskellige varianter af denne titel

Titel findes som Bog , 1.

Camilla Hübbe
Tavs
Pris
249,95 kr.
Forlag
Høst & Søn
Type
Hæftet
ISBN
9788763820011
Udgivet
16.05.2012
Sider
168
Illustrator
Rasmus Meisler
Omslagsgrafiker
Rasmus Meisler
Omslagsillustrator
Rasmus Meisler
Oplæser
Oversætter
Læseprøve

Nyhedsbrev

Læs det nyeste om de bedste bøger først.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jeg vil gerne høre mere om

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK