Thomas Winding

Mester, Mester, Mester

Illustreret af Thomas Winding
Thomas Winding

Thomas Winding (f. 1936 - d. 2008) var for mange ’barndommens stemme’.

Læs mere
Mester er en lille spørgelysten hund, som elsker at spise frikadeller, høre gode eventyr og diskutere med Thomas. En dag flytter en kulsort kat med lang pels og gule øjne ind i huset. Den tilhører Thomas' kone, og Mester er dybt rystet. Men med tiden bliver Mester og katten Pimme en slags venner: - Jeg kalder den altså bare katten, siger Mester. - Jeg kan ikke døje det andet navn. - Det er helt i orden. Bare du opfører dig ordentligt. - Hvilket betyder: Bare jeg opfører mig som et menneske. - Næe, det betyder såmænd, at du skal være venlig. - Venligt og ordentligt er ikke det samme. En ordentlig hund kan ikke lide katte. Mester, Mester, Mester rummer en masse pragtfulde historier om Mesters liv foruden alle de livskloge eventyr, som Thomas fortæller Mester.
Køb bogen

Klik på de grønne links og se de forskellige varianter af denne titel

Titel findes som Bog , 2.

Camilla Hübbe
Tavs
Pris
249,95 kr.
Forlag
Høst & Søn
Type
Hæftet
ISBN
9788763820011
Udgivet
16.05.2012
Sider
168
Illustrator
Rasmus Meisler
Omslagsgrafiker
Rasmus Meisler
Omslagsillustrator
Rasmus Meisler
Oplæser
Oversætter
Læseprøve
Af samme forfatter
  • Pyh, siger den lille Bamse er en vidunderlig billedbog for de små om de tre bamser: Den store Bamse, den anden store Bamse og lille Bamse og den dag, hvor de pludselig beslutter sig for at flytte om på alle møblerne. Lille Bamse hjælper til på sin helt egen måde. Bogen genudgives i anledning af Den Store Thomas Winding-udstilling på Den sorte Diamant (fra den 8.6.18-2.2.19).

  • For mange var Thomas Winding manden med stemmen, en af stjernerne fra dansk børnetv's storhedstid. Selv ville han hellere være verdensberømt i Danmark for sine børnebøger. Og noget af det bedste er historierne om den lille hund Mester, snurrigt, rørende og klogt for både store og små, såvel dyr som mennesker. Nu udkommer den første Mester-bog, Min lille hund Mester og andre dyr, igen i forbindelse med Det lille Teaters opførelse af "Mester flytter ind", der vandt en Reumert som bedste børneteaterforestilling ved uropførelsen i 2002. "Engang fik jeg besøg af en lille hund, som sagde, at den gerne ville bo hos mig..." LYT & LÆS bogen er indlæst af forfatteren, og du kan således selv vælge om du vil læse selv eller slå højtlæsningsfunktionen til. Du kan også skifte mellem det ene og det andet, da oplæsningen kan sættes i gang fra hvert sideskift. Bemærk at denne e-bog grundet tekniske omstændigheder er optimeret til Apples IOS system. E-bøgerne er lavet i overensstemmelse med gældende standarder, men forlaget kan ikke yde teknisk bistand, hvis et device ikke viser e-bogen korrekt.

  • For femte gang fortæller Thomas Winding helt vidunderligt om sin tilværelse med hunden Mester. De er begge ved at komme op i årene, er blevet lidt mere rolige og har oftere brug for en lur, men det forhindrer dog ikke Mester i at spæne af sted hen over markerne, nyde en frikadelle eller høre en historie. Indimellem samtalerne med Mester fortæller Thomas Winding nogle dejlige, livskloge historier om bl.a. deller, stormvejr, nissekommoder og træer, som vokser ind i himlen. Historien om "Mester mellem himmel og jord" er lige så charmerende som de første fortællinger om Mester i Thomas Windings helt specielle og underfundige stil. "Mester mellem himmel og jord" blev den sidste bog i Thomas Windings forfatterskab. Han foretog de sidste korrektioner af teksten lige inden sin død sommeren 2008. UDSOLGT FRA FORLAGET

Se flere

Nyhedsbrev

Læs det nyeste om de bedste bøger først.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jeg vil gerne høre mere om

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK