Ingrid Ortmann

Meditation for alle

Ingrid Ortmann

Ingrid Ortmann har praktiseret meditation, visualisering og afspænding i 25 år og har egen virksomhed, hvor hun udfører psykologisk rådgivning og behandling, holder foredrag og kurser samt skriver bøger.

Læs mere

Meditation for alle kan med garanti hjælpe dig med at finde ro i en travl hverdag. Her får du enkle øvelser, som kun tager et minut eller to og ikke kræver nogen hjælpemidler. Og du behøver ingen forudsætninger for at udføre øvelserne.

     Hvis bare du ind imellem holder små pauser, kan du klare meget travlhed uden at blive stresset. Så her får du øvelser til alle situationer: når vækkeuret ringer, i brusebadet, ved morgenbordet, i toget, før et vigtigt møde, i supermarkedet osv. Du plukker bare de kapitler og øvelser, du står og har brug for. Bag i bogen finder du ydermere en cd med en række af bogens øvelser, som forfatterens blide og rolige stemme fører dig igennem.

     Meditation for alle er en lille luksus, du kan snige ind i hverdagen, og øvelserne vil hurtigt gøre dig afslappet, koncentreret og gladere.

 

Køb bogen

Klik på de grønne links og se de forskellige varianter af denne titel

Titel findes som Bog , 1.

Camilla Hübbe
Tavs
Pris
249,95 kr.
Forlag
Høst & Søn
Type
Hæftet
ISBN
9788763820011
Udgivet
16.05.2012
Sider
168
Illustrator
Rasmus Meisler
Omslagsgrafiker
Rasmus Meisler
Omslagsillustrator
Rasmus Meisler
Oplæser
Oversætter
Læseprøve

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK