Margot Andreasen

Kampen

Illustreret af Sussi Bech
Margot Andreasen

Margot Andreasen (f. 1950) er børnebibliotekar i Albertslund og forfatter til adskillige børnebøger, også i Zoom-serien.

Læs mere

Tredje og sidste del af Lias Kamp, en ny fantasy-serie især for piger. Det store opgør mod Fruens tropper nærmer sig. Lia prøver at finde nye sider af sin kraft, og pludselig opdager hun, at hun kan trænge ind i folks sind.

Det samme kan Fruen. Har Lia også hendes sorte magi i sig.?

Zoom Ind Fantasy. Illustreret af Sussi Bech.

Køb bogen

Klik på de grønne links og se de forskellige varianter af denne titel

Jeg er interesseret i denne titel som Bog , 1.

Camilla Hübbe
Tavs
Pris
249,95 kr.
Forlag
Høst & Søn
Type
Hæftet
ISBN
9788763820011
Udgivet
16.05.2012
Sider
168
Illustrator
Rasmus Meisler
Omslagsgrafiker
Rasmus Meisler
Omslagsillustrator
Rasmus Meisler
Oplæser
Oversætter
Af samme forfatter
  • En sjov let læst bog om ordsprog og talemåder i det danske sprog, eksempelvis: Du er ikke den skarpeste kniv i skuffen, Du har en bjørn på og 34 andre. En underholdende bog for alle, der har "fået blod" på tanden med hensyn til talemåder og ønsker at gætte med. Pressen skrev: ”En sjov og humoristisk bog med en samling af 34 talemåder, som - udover at de er en del af den danske kulturarv - er vigtige for at kunne forstå nuancerne i det danske sprog. Læseren aktiveres til at gætte med. Bogen forklarer og illustrerer på en underholdende måde dagligdags talemåder, som mange børn og ikke mindst tosprogede ofte har svært ved at forstå.” - Kirsten Thorning Thagaard, Lektør  

  • Letlæst bog fra de 9-11-årige om et venskab, der må stå sin prøve i den vanskelige balanceakt mellem veninde og kommende kæreste. Hvad gør man, når den første forelskelse rammer en, og den udkårne også er venindens favorit? Zoom Ind. Tegnet af Tove Krebs Lange

  • Fire letlæste gyser-noveller for børn fra ca. 9 år. Med Den døde pige og andre gys følger Margot Andreasen op på sin succes med Kloen og andre gys. Følg et halloween, hvor monstrene bliver lidt for virkelige, en løbetur og et møde med spidse tænder, kør i bil med en våd pige, og gå hjem gennem en mørk skov sammen med en pige med livlig fantasi. Zoom Ind Gys. Tegnet af Peter Snejbjerg.

  • Ny fantasy-serie, især for piger fra ca. 9 år. Lia vokser op hos sin bedstemor i fattigdom og angst for Fruen oppe på borgen. En dag får hun at vide, at hun skal arbejde for Fruen, og samme aften fortæller hendes bedstemor hende sandheden om hendes baggrund. I løbet af kort tid opdager Lia, at hun har en særlig kraft, at hun kan beskytte sig selv og andre ved tankens kraft, synge til dyrene og styre ild.   Zoom Ind Fantasy. Tegnet af Sussi Bech.

  • Fantasy-serie for piger fra ca. 9 år. Lia befrier en fra kala-folket, der er fanget på borgen og flygter sammen med Fruens vagtulv, Gråulv. De rider over floden og slutter sig til kala-folket, og her forbereder de sig på den kamp, de ved, der skal til for at befri landet for Fruens magt.   Zoom Ind Fantasy. Tegnet af Sussi Bech.

  •   Vi kender alle sammen vandrehistorier, som fortælleren oftest præsenterer som ”sket i virkeligheden”, men hvis oprindelse ingen kender. Det er fem sådanne historier, Margot Andreasen har samlet i ”Kloen og andre gys”, blandt andre ”Kloen” og ”Barnepigerne”.

  • Letlæst kærlighedshistorie for de 9-12 årige. Selvstændig fortsættelse af To gyldne hjerter fra 2006. Tone og Julie har mødt to lækre, danske fyre på Oslo-båden. Nu venter de besøg, og mens Tone fortsat er helt vild med Nick, virker Julie lidt forbeholden, når de taler om og med Basse. Hun kaster lange blikke efter Jonas nede på Ejbo Danseklub, og han virker også interesseret i Julie. Tone er bekymret for, hvad der vil ske. Men så inviterer Jonas dem med til en fest...

  • Tone og Julie skal til Norge på besøg hos Tones bedsteforældre. Pigerne skal for første gang rejse alene med Oslobåden, og der møder de, også for første gang, den rigtige forelskelse. Illustreret af Ida Gantriis.

Se flere

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK