Anne-Grethe Dahms

Hunden fra skoven

Illustreret af Mads Themberg

Anders skal gennem skoven på vej til sin nye skole. I skoven møder han flere gange den samme hund.

Den ser farlig ud, men også meget forsømt. Mon den er til at blive venner med?  Og er der mon en ejer et sted, der savner sin hund? Hunden fra skoven er illustreret af Mads Themberg og udkommer i Forums Zoom Ind-serie, letlæste bøger for de 8-11årige.

 

Køb bogen

Klik på de grønne links og se de forskellige varianter af denne titel

Titel findes som Bog , 1.

Camilla Hübbe
Tavs
Pris
249,95 kr.
Forlag
Høst & Søn
Type
Hæftet
ISBN
9788763820011
Udgivet
16.05.2012
Sider
168
Illustrator
Rasmus Meisler
Omslagsgrafiker
Rasmus Meisler
Omslagsillustrator
Rasmus Meisler
Oplæser
Oversætter
Læseprøve
Af samme forfatter
  • Bødlens knægt består af syv fortællinger fra 1700-tallets landboliv i Danmark. Hver fortælling følger en ung hovedperson i og omkring den samme landsby: Bødlens knægt, præstens datter, kulsvierens søn og mange flere. Samme person kan optræde i forskellige fortællinger, og det kan give nye vinkler at læse alle historier, men hver fortælling kan også læses for sig selv. Bogen er desuden forsynet med et faktaafsnit om den historiske periode, fortællingerne udspiller sig i. 

  • "Manden kommer nærmere. Hans sko knirker. En kæde glimter midt på hans krop. Øjnene ser lige mod hende. Manden er lang, tynd og sort. Han er mørkere end mørket i værelset."                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Da Signe flytter ind i sin afdøde farmors hus, begynder der at ske mærkelige ting: En høj, sort skygge dukker op på Signes værelse midt om natten.             I farmorens gamle dagbog kan Signe læse ting om sin ukendte farfar, som ikke passer med det, hun ellers har fået fortalt. Men hvad kan man tro på? Og hvem er den Mørke-mand, der går igen i det gamle hus? Med tegninger af Mads Themberg.

  • Da Karen kommer til sig selv, ligger hun i en vejkant. Her er øde. Hun er forslået. Hun husker ikke, hvad der er sket. En bil kører rundt og søger efter nogen. Måske er det hende, manden i bilen leder efter? Karen gemmer sig i skoven og finder et sted at sove. En spændende historie om en pige på egen hånd, der redder både sig selv og nogle heste. Dag for dag husker Karen mere og mere … Pigen i bilen er illustreret med sort/hvide tegninger af Mads Themberg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jeg vil gerne høre mere om

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK