Pretty Ink

Forførende historier. Frække vinkler. Direkte til kvinder.

Forlaget Pretty ink blev stiftet i 2004 af journalisten Mette Holbæk. Med en baggrund i magasinbranchen, - bl.a. som chefredaktør for magasinerne Woman, Costume og Nova - ønskede hun at skabe et anderledes forlag direkte henvendt til kvinder.

Med udgivelse af bl.a. selvhjælps- og livsstilsbøger, samtalebøger, selvbiografier og kogebøger markerede  Pretty ink sig på markedet med bøger, der var lækkert pakket ind, festligt lanceret og konkret brugbare i moderne kvinders liv. 
 
Da den internationale bølge af erotisk litteratur til kvinder ramte Danmark, fandt den hurtigt sit naturlige hjemsted hos Pretty ink, og med forlagets lancering af E L James bestsellerserie Fifty Shades of Grey blev også de danske kvinder for alvor varme på den nye, forførende fiktion. Siden har Pretty ink præsenteret nye erotiske bestsellerforfattere som Maya Banks og Irene Cao for det danske publikum. 

Pretty ink er bøger med nysgerrighed, mod og kant til kvinder. I dag er bølgen erotisk, i morgen er den noget andet.Bøger fra Pretty Ink

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK