Forfatter

Werner Holzwarth

Werner Holzwarth (f. 1947) er en tysk børnebogsforfatter fra Winnenden nær Stuttgart.

Han studerede først ved Hochschule der Künste Berlin. Fra 1973 arbejdede han som tekstforfatter på et reklamebureau, siden som freelancejournalist i Sydafrika, og fra 1995 til 2012 var han professor i Visuel Kommunikation på Bauhaus-Universität Weimar.

I 1989 skrev han Mulvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved, der blev en kolossal stor succes. Børnebogen, der er illustreret af Wolf Erlbruch, havde et oplag på knap 3 millioner på verdensplan og er blevet oversat til 33 forskellige sprog.

Werner Holzwarth bor nu i Frankfurt og har, siden han gik på pension fra universitetet, forsat karrieren som børnebogsforfatter.

Hans hjemmeside er wernerholzwarth.blogspot.dk.

Af samme forfatter
  • Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved er blevet en moderne klassiker for børn – og kultbog for mange unge og voksne. Den udkom første gang på dansk i 1991 og har dermed fejret 25 års jubilæum. Muldvarpen fås også som plysdukke – med "lort". Selve bogen findes i tre formater: Som papbog, i en handy mini-udgave, så den kan puttes i lommen og medbringes alle vegne. Og endelig i det klassiske billedbogsformat.

  • MULDVARPEN, DER VILLE VIDE, HVEM DER HAVDE LAVET LORT PÅ DENS HOVED er blevet en moderne klassiker for børn - og kultbog for mange unge og voksne. Den udkom første gang på dansk i 1991 og kan dermed fejre 25 års jubilæum i år. Muldvarpen fås også som plysdukke - med "lort". Selve bogen findes i tre formater: Som papbog, i en handy mini-udgave, så den kan puttes i lommen og medbringes alle vegne. Og endelig i det klassiske billedbogsformat.

Se flere

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK