Forfatter

Vibeke Marx

Vibeke Marx (f. 1948) fik sin debut som skønlitterær forfatter i 1990, da ungdomsbogen Held og lykke Robinson vandt den danske del af en nordisk konkurrence. Siden 1991 har hun arbejdet som fuldtids forfatter. Vibeke Marx er forfatter til en lang række bøger for voksne og børn, både romaner og billedbøger.

Af samme forfatter
  • Bevægende bog om en lykkelig familie, som kastes i alle retninger, da den højt elskede lillesøster dør.   Far, mor og to døtre. En kunstnerfamilie uden samtalekøkken og materielle goder, men til gengæld med en unik samhørighed – tilsyneladende er der ingenting i vejen. Før Isabella dør. Når hun ikke er der mere, kastes familien hjælpeløse i hver sin retning af en højtryksrenser, som puster med en kraft som ti orkaner og overdøver alle ord. Storesøster Astrid forsøger at holde fast i sin lillesøster så længe som muligt, og finder det gamle dukkehus frem, deres fælles kopi af Lykkebo. Gennem Astrids leg med dukkehuset kortlægges familiens historie, og undervejs lærer hun ikke at benægte fakta.

  • Thea passer sin lillebror hver tirsdag aften, når hendes mor er på vagt. Og Thea hader det. Hun er bange for naboen og hans mørke vinduer. Naboen Svend glor på hendes mor og er en klam idiot. En tirsdag går strømmen i hele huset, Thea er nødt til at vove sig udenfor og bede Svend om hjælp og hun finder ham død i huset. Thea er sikker på, at han er blevet myrdet, og snart får hun en fornemmelse af, at morderen stadig er i Svends hus.

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK