Forfatter

Vibeke Martinsen

Vibeke Martinsen (f. 1986) har gået på Forfatterskolen for Børnelitteratur 2006-2008. Studerer Audiologopædi på Københavns Universitet. Dragernes beskytter er hendes debut som forfatter.

Af samme forfatter
  • Det er lykkedes Eva og Kasper, at bortføre og skjule Drageungen. Men skolens andre drager er begyndt at opføre sig mærkeligt: de virker aggressive og nervøse. Da en drage en dag går til angreb på en elev, opstår der krav om, at alle dragerne bør aflives. Men Eva fornemmer, at noget er galt. Dragerne er ikke aggressive, de er skræmte. Og hvorfor sender de hende hele tiden utydelige tankebilleder af Karlo. Hvad er det, de prøver at fortælle? Og hvordan skal Eva nogensinde kunne bevise det? Drageskrig er fjerde og sidste bind i den spændende Zoom Ind fantasy serie Dragernes beskytter, som foregår i en genkendelig nutid, bortset lige fra, at der findes drager!  

  • Sommerferien er forbi, og Eva er tilbage på Drageskolen. Under en time i "skabe tillid til en drage" kommer Eva helt tæt på en voksen drage. Så tæt, at den endda lader sig klappe og begynder at spinde. Samtidig fortæller Kasper om et gammelt sagn: En dag vil der komme en dragetæmmer, som får dragerne til at spinde, og det er tegnet på, at dragerne har fundet deres beskytter. Eva er skeptisk - skulle hun være Dragernes beskytter? Hun kan jo ikke engang finde ud af at befri Drageungen, som stadig er låst inde på Karlos kontor ... Drageungen er tredje bind  i den spændende Zoom Ind fantasy serie Dragernes beskytter, som foregår i en genkendelig nutid, bortset lige fra, at der findes drager!  

  • Eva har altid drømt om at blive dragetæmmer, men hendes forældre vil ikke tillade det. Da hendes bedste veninde Maya skal til optagelsesprøve på Drageskolen, tager Eva med. Men da Maya skal gennemføre Drageprøven, er noget helt forkert. Og da Eva pludselig finder et drageæg, bliver hun for alvor viklet ind i skolens optagelsesritual.   Drageprøven er 1. bind i den hæsblæsende nye Zoom Ind-fantasy serie Dragernes beskytter

  • Eva skal begynde på Drageskolen. Hendes humør daler dog noget, da hun opdager, hvem hun skal dele værelse med. Og det bliver bestemt ikke bedre, da hun får en eftersidning i første time. Men da hun går forbi et lokale og hører en drageunge skrige, får hun det akut dårligt. Det er, som om hun kan mærke, hvad dragen føler, som om hun kan høre, hvad den tænker. Drageskolen er bind 2 i den nye, hæsblæsende Zoom Ind-fantasyserie Dragernes beskytter.

Se flere

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK