Forfatter

Ulla Raben

Ulla Raben (f.1940) er tidligere producer ved DR’s berømte B&U-afdeling. Hun har tidligere lavet billedbogen "Schhh!" sammen med Morten Voigt foruden de fire bøger i serien om Bella. Derudover en lang række billedbøger og letlæsningsbøger om drengen Johan.

Af samme forfatter
  • Cirkeline på opdagelse fortæller 14 nye historier om Cirkeline og hendes venner. Til hver historie knytter der sig en masse sjove aktiviteter, mindre børn kan lave selv, sammen med en voksen eller med andre børn, og som alle er forankrede i Cirkelines velkendte og trygge univers. Her er et væld af ideer til både udendørs- og indendørslege. Bogens kapitler er tematisk opbyggede omkring ting og fænomener, mindre børn elsker at fordybe sig i. Her er noget om vand og luft, planter og smådyr, æsker og farver og fødselsdagsfest. Og her er muligheder for mere læringsorienterede aktiviteter for førskolebarnet med rim og remser, tal og bogstaver, rytmik og musik. Et must have for småbørnsfamilien. Bogen er gennemillustreret i farver med Hanne Hastrups karakteristiske tegninger.

  • Letlæsningsbog om livet og pigefnidder i en 1. klasse . Tøjaben Vøvse skal med Sofus hjem, og den dag leger Bella og Sofus sammen. De finder uhyrer. Det gør Vøvse også. Men så løber Anna væk med Vøvse ...

  • Letlæsningsbog om livet og pigefnidder i en 1. klasse. Klassen har en tøjabe, Vøvse. Hver dag skal Vøvse med et barn hjem. Og onsdag er det Anna. Bella går også med, og de leger gemmeleg. Men så kan Bella ikke finde Anna og Vøvse.

  • Letlæsningsbog om livet og pigefnidder i en 1. klasse. Klasselæreren Fie har en dag en pakke med. Hun siger, at det er deres nye ven, og det  viser sig at være en tøjabe, som klassen kalder Vøvse.

  • Letlæsningsbog om livet og pigefnidder i en 1. klasse. Bell har aben Vøvse med hjem, og de skal være alene hjemme, for Bellas mor skal ud og købe ind.

Se flere

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK