Forfatter

Tove Krebs Lange

Tove Krebs Lange (1955) og uddannet illustrator i Bruxelles og København. Har siden 1983 arbejdet som selvstændig illustrator primært med billeder til bogomslag, skole- og billedbøger.

I de senere år har Tove Krebs Lange også skrevet tekster til flere bøger. Hun er optaget af, hvordan børn aflæser billeder i forskellige sammenhænge og har arbejdet med dette emne i workshops både i Danmark og i udlandet.

Af samme forfatter
  • "Rend og hop med Oliver"  er en gennemillustreret oplæsningsbog for de 4-6 årige om egernet Oliver og hans familie.Men "Rend og hop med Oliver" er også et bevægelseskoncept udviklet af KFUMs Idrætsforbund, Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Nordea-fonden. Med leg og bevægelse som omdrejningspunkt bliver børnenes sanser udviklet og grundmotorikken styrket. "Rend og hop med Oliver" har indtil videre hjulpet 125.000 børn med at finde glæden ved bevægelse. I tilknytning til projektet har Tove Krebs Lange skabt en oplæsningsbog med illustrationer i farver, en dejlig bog, som fortæller om det lille egern Oliver og hans familie og om bevægelse i hverdagen. Om at klatre i træer, cykle og lege, så hele kroppen bliver rørt. Pressen skriver: »En sød og hyggelig bog om hverdagen i en familie […] Figurerne er dyr, men de opfører sig fuldstændig som mennesker og har den funktion at tilføre historien sødme, især på billedsiden.« – Lektør

  • Bene og Bjæffe bor på samme værelse. En dag maler Bjæffe en rød linje, der deler værelset. Bene og Bjæffe bevæger sig som søskende i et genkendeligt spændingsfelt mellem højlydt kommando og stille protest. En billedbog for de yngste om at bestemme, sætte grænser og sige fra.

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK