Forfatter

Susan Hill

Susan Hill er en af Englands store forfattere og har både skrevet børnebøger, romaner og skuespil såvel som fagbøger. Hendes skuespil The Woman in Black har gået i Londons West End i mere end tyve år.Serien om kriminalkommissær Serrailler blev hendes gennembrud på den engelske krimiscene og fik de engelske anmeldere til at kalde Susan Hill for den nye P.D. James. I 2007 blev hun introduceret i Danmark med første bind af Simon Serrailler-serien, Mørket i et hjerte. Andet bind i serien, De rene af hjertet, udkom i 2009.

www.susan-hill.com

Af samme forfatter
  • Kriminalkommissær Simon Serrailler fra den lille fiktive engelske by Lafferton står i spidsen for eftersøgningen af en forsvundet skoledreng. Samtidig er han i tvivl om sin fortsatte karriere, og den kvinde, han forelsker sig i, vil ikke vide af ham.

  • Kriminalkommissær Simon Serrailler er taget til Venedig for at tegne og få livet hjemme i den lille katedralby Lafferton lidt på afstand. Han er stadig ikke kommet sig helt oven på sagen om seriemorderen, der kostede en af hans nærmeste kollegaer livet. Desværre må ferien afbrydes i utide, da han kaldes hjem til sin søsters dødsleje.Hjemme igen kaster han sig over arbejdet for at aflede tankerne, og inden længe har han nok at se til, da en lille dreng forsvinder sporløst på vej til skole. Ingen har set eller hørt noget, og heller ikke en rekonstruktion hjælper på folks hukommelse. Hele byen lider med drengens familie og frygter for deres egne børns sikkerhed, og kommissær Serrailler har mere end almindeligt svært ved at få hul på sagen.De rene af hjertet er en selvstændig krimi med kriminalkommissær Simon Serrailler, som vi første gang mødte i den roste Mørket i et hjerte fra 2007.

  • Da Angela Randall, en gammeljomfrunalsk og skrækkelig ensom, midaldrende kvinde, pludselig en dag forsvinder, tager politiet i Lafferton det forholdsvis afslappet, for der forsvinder mange mennesker i England, og de fleste dukker op igen i god behold. Kriminalassistent Freya Graffham, der netop er kommet til Lafferton Politi efter mange års tjeneste ved Londons The Met, tror imidlertid ikke, at Angela Randall er typen, der rejser bort uden at give besked, især ikke da hun åbenbart har fundet en, hun er blevet meget glad for. Freya graver lidt videre, selv om sagen er langt nede på listen over ting, der presser sig på i Lafferton. Men snart må kommissær Simon Serrailler alligevel trække resurser væk fra en meget stor narkosag og sætte flere folk på sagen om den forsvundne kvinde, for noget er rivende galt i Lafferton. Med serien om Simon Serrailler blev Susan Hill med ét slag Englands ukronede krimidronning og kaldt for den ny P.D. James. Lafferton er kun en lille by, men den er befolket med et bredt udsnit af menneskeskæbner, og Susan Hill er eminent til at komme et ekstra spadestik ned i deres sind og gøre dem vedkommende og ægte.

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK