Forfatter

Sebastian Barry

Sebastian Barry er født i Dublin 1955. Han debuterede som skuespilsforfatter i 1995 og har siden skrevet tre anmelderroste romaner, deriblandt i A long long way (da. titel: Og alt blev stille), som var shortlistet til Englands fornemste litterære pris: The Booker Prize, i 2005.

I 2008 blev også Det hemmelige skrift indstillet til The Booker Prize og modtog samme år The Costa Book of the Year for denne roman om, hvordan menneskelig ondskab, uvidenhed og fejhed, men også godhed og kærlighed kan forme en skæbne, så man næppe tror, det er muligt.

Af samme forfatter
  • Hvordan lyder det, når et 89 år gammelt hjerte brister? Der vil måske ikke være meget mere end stilhed, og i hvert fald blot en ganske lille, sprød lyd. Hjertet tilhører Lilly Bere. Året er 1992, og Lillys elskede barnebarn, Bill, har begået selvmord efter at være vendt hjem fra den første Golfkrig. Derfor sidder den 89-årige dame og nedskriver tanker om sit liv, for også hun har besluttet at afslutte det. Tankerne er i kronologisk orden, men afbrydes af småfortællinger om Lillys dagligdag og starter, da hun og hendes forlovede Tagd ved slutningen af Første Verdenskrig, må flygte fra hjemlandet Irland til et nyt liv i det forjættede Amerika. DAGE MED LILLY er en knugende, barsk og på samme tid smuk roman om håb, familiebånd, krig og kærlighed og en flugt fra Irland til et nyt liv i det forjættede Amerika. Pressen skriver: »DAGE med Lilly er en fin og læseværdig roman om en kvindeskæbne i det 20. århundrede... « Rasmus Dahlberg, Weekendavisen   

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK