Forfatter

Robert Low

Robert Low har arbejdet som journalist og forfatter, siden han var 17 år, og har dækket krigene i Vietnam, Sarajevo, Rumænien og Kosovo. Nu er han holdt op med at rejse ud af hensyn til sin familie og skaber i stedet action ved at skrive historiske romaner fulde af vikinger på plyndringstogt. Robert Low bor i Largs i Skotland.

Serien om Orm Bjørnedræber og De Edsvorne henvender sig til alle, der elsker at læse Bernard Cornwell og Conn Iggulden.

www.robert-low.com

Af samme forfatter
  • Sølvkløen plager igen de barske vikinger i 3. bind af Robert Lows serie om Orm Bjørnedræber og hans frygtede besætning om bord på Fjordelgen. Den hvide ravn er bloddryppende vikingeaction. Tidligere er udgivet De Edsvorne og Ulvehavet.

  • De edsvorne handler om vikinger og barske slag og giver et godt bud på, hvordan det virkelig var at være viking på plyndringstogt. Året er 965 efter vor tidsregning. Da unge Orm Ruriksson fra det sneklædte Norge hentes af sin far for at følge ham på Fjordelgens togter, sværger han en ed for livet og bliver medlem af den berygtede besætning De edsvorne. Efter at have hørt om et sølvbjerg, der engang tilhørte hunnerkongen Attila, drager De edsvorne af sted for at finde skatten, og jagten fører dem ud på et livsfarligt togt på den dybe, forræderiske hvalvej. De edsvorne er første bind i vikingeserien om Orm Bjørnedræber og De edsvorne, hans frygtede besætning på Fjordelgen. ”Barske vikinger, grusomme slag, en fantastisk læseoplevelse.” - Bernard Cornwell    

  • Ulvehavet er en vaskeægte actionroman med brutale vikinger og bloddryppende slag. En velskrevet, autentisk og troværdig læseoplevelse. Orm Bjørnedræber og en håndfuld overlevende af De Edsvorne er strandet i Miklagaard efter et mislykket togt. Da de får stjålet Attilas legendariske sværd af ærkefjenden Starkad, sætter den frygtede besætning kurs ud over det forræderiske ulvehav i en blodig jagt på hævn og for at generobre det dyrebare våben, der er nøglen til umådelige rigdomme.   Ulvehavet er 2. bind i vikingeserien om Orm Bjørnedræber og De Edsvorne, hans frygtede besætning på Fjordelgen.

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK