Forfatter

Per Brændgaard

Per Brændgaard (født 1971) er cand.scient. i human ernæring og vejleder i kost, motion, livsstilsændring og stabilt vægttab. Hyppigt brugt i pressen og fast sundhedsekspert i Femina. Læs mere på: www.perbraendgaard.com.
Sammen med Uffe Damborg har han skrevet "Mindful spisning" (2012). Hans nyeste bog, "SLANKEKURs", er en guide til varigt vægttab og større velbefindende.

Af samme forfatter
  • SLANKEKURs er enden på alle slankekure. Når du går på SLANKEKURS, opnår du det største, det sundeste og det mest stabile vægttab – og du kan holde det resten af livet. Per Brændgaard fører dig sikkert og omsorgsfuldt gennem de 12 trin i SLANKEKURS, giver dig masser af konkrete slankeråd og personlig vejledning med udgangspunkt i netop din personlighed, dine vaner og dine behov. Bogen kan også bruges af professionelle, der arbejder med klienter, vægttab og livsstilsændringer.     Pressen skriver: »Per Brændgaard formår i sin bog, ved hjælp af skemaer og figurer, at gøre sund livsstil simpelt.« – Julie Geiler, carrotstick.dk

  • Mindful spisning er vejen ud af slankekures usunde og unaturlige forhold til mad og spisning. Det er en ny tilgang til vægttab, der vil overflødiggøre alle slankekure. Mindful spisning handler ikke om, hvad man må spise, men om hvordan man spiser. Mindful spisning er en eviggyldig metode til at finde glæden ved spisning. En metode, som oven i købet giver vægttab.  

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK