Forfatter

Margot Andreasen

Margot Andreasen (f. 1950) er børnebibliotekar i Albertslund og forfatter til adskillige børnebøger, også i Zoom-serien.

Af samme forfatter
  • Letlæst bog fra de 9-11-årige om et venskab, der må stå sin prøve i den vanskelige balanceakt mellem veninde og kommende kæreste. Hvad gør man, når den første forelskelse rammer en, og den udkårne også er venindens favorit? Zoom Ind. Tegnet af Tove Krebs Lange

  • Vi kender alle sammen vandrehistorier, som fortælleren oftest præsenterer som ”sket i virkeligheden”, men hvis oprindelse ingen kender. Det er fem sådanne historier, Margot Andreasen har samlet i Kloen og andre gys, blandt andre Kloen og Barnepigerne.

  • Letlæst kærlighedshistorie for de 9-12 årige. Selvstændig fortsættelse af To gyldne hjerter fra 2006. Tone og Julie har mødt to lækre, danske fyre på Oslo-båden. Nu venter de besøg, og mens Tone fortsat er helt vild med Nick, virker Julie lidt forbeholden, når de taler om og med Basse. Hun kaster lange blikke efter Jonas nede på Ejbo Danseklub, og han virker også interesseret i Julie. Tone er bekymret for, hvad der vil ske. Men så inviterer Jonas dem med til en fest...

  • Tone og Julie skal til Norge på besøg hos Tones bedsteforældre. Pigerne skal for første gang rejse alene med Oslobåden, og der møder de, også for første gang, den rigtige forelskelse. Illustreret af Ida Gantriis.

Se flere

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK