Forfatter

Malene Kirkegaard Nielsen

Malene Kirkegaard Nielsen (f. 1965) er uddannet filminstruktør fra den danske filmskole. Hun har været tidligere chef for DR Radio Drama. Forfatter til børnebøgerne om Liva. HOTEL RUDOLPH er hendes romandebut.
www.plotogcoach.dk

Af samme forfatter
  • Liva spiller fodbold er den femte bog i letlæsningsserien om Liva, som er venner med Mads – hvilket ikke altid er nemt, når man går i klasse med fnise-piger som Anna og Sofie. Heldigvis har de deres hemmelige tegn og har aftalt, at de aldrig skal kysse. Liva og Mads spiller fodbold. Liva og Mads mod de onde. De vinder over de onde. Men så kommer Store Jonas, han vil have Mads til at spille med de store – og de store spiller ikke med piger … Pressen skrev: »Gode velskrevne bøger, med udtryksfulde farvelagte tegninger præsenteret i et imødekommende layout … Bøgernes temaer er nemme at identificere sig med for læseren - og vil derfor få mange læsere.« - Boy Olesen, Lektør   

  • Liva får hævn er den femte bog i letlæsningsserien om Liva, som er venner med Mads – hvilket ikke altid er nemt, når man går i klasse med fnise-piger som Anna og Sofie. Heldigvis har de deres hemmelige tegn og har aftalt, at de aldrig skal kysse. Anna og Sofie leger med Barbier og sådan én kunne Liva og Mads godt bruge i deres leg. Anna og Sofie vil ikke låne dem ud . Men da Mads lidt efter går hen for at spørge igen, kommer han ikke tilbage – han står i legehuset og kysser med Sofie. Det er for meget for Liva, og hun har kun en tanke: Hævn! Pressen skriver: »Gode velskrevne bøger, med udtryksfulde farvelagte tegninger præsenteret i et imødekommende layout … Bøgernes temaer er nemme at identificere sig med for læseren - og vil derfor få mange læsere.« - Boy Olesen, Lektør   

  • Malene Kirkegaard debuterer med en velturneret og uhyggelig thriller fra et hjørne af Danmark, hvor tågens kølige hænder svøber sig om levende og døde. Anna er på flugt fra sin sygeligt jaloux mand og på jagt efter sin egen historie. Hun går under jorden på et lille hotel ved Korsør og møder en ny og ukendt verden, hvor gamle hoteller har hemmeligheder, og hvor ingen vil tale om hendes mor, der voksede op i byen, druknede i Noret og blev begravet af de lokale. Og en nat ser hun sin mand med en glødende smøg i mørket foran hotellet. Han har fundet hende…  

  • Mads skal ud at rejse, og Liva er alene tilbage. Hun keder sig og kunne egentlig godt tænke sig at være med i de andres leg. Men Anna og Sofie vil kun have hende med, hvis hun kysser Emil først. Liva leger med de onde er en ny bog i letlæsningsserien om Liva, som er venner med Mads – hvilket ikke altid er nemt, når man går i klasse med fnise-piger som Anna og Sofie. Heldigvis har de deres hemmelige tegn og har aftalt, at de aldrig skal kysse.  

  • Liva og Mads er vilde i junglen. Der en sort og vild og farlig jaguar. Liva og Mads laver en fælde. De finder en kasse, en pind, en død mus ogg en snor. Men lige da jaguaren skal til at gå i fælden, kommer Anna og Sofie forbi ... Liva fanger en jaguar er en ny bog i letlæsningsserien om Liva, som er venner med Mads – hvilket ikke altid er nemt, når man går i klasse med fnise-piger som Anna og Sofie. Heldigvis har de deres hemmelige tegn og har aftalt, at de aldrig skal kysse.

  • Liva er venner med Mads – og det er ikke altid nemt når man går i klasse med fnise-piger som Anna og Sofie. Citat fra bogen: Liva og Mads og de andre drenge leger. De leger de gode mod de onde. ”Vi skal altid kæmpe mod de onde,” siger Mads. ”Ja,” siger Liva. ”Vi skal altid kæmpe sammen.” ”Ja,” siger Mads. ”Dig og mig.”

  • Liva og Mads er venner – og det er ikke altid nemt. Især ikke, når de andre børn absolut tror, man er kærester. En dag bliver det for meget, og Liva og Mads vil have hævn. De vil bruge sort magi. Citat fra bogen: Liva og Mads sidder i tårnet. Det er en dårlig dag. De taler ikke sammen. De andre børn synger. De råber højt og synger. De synger: ”Liva og Mads er kærester.” ”Liva og Mads er kærester.” Den sang er dum. Det er en totalt dum sang.  

Se flere

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK