Forfatter

Lars-Henrik Olsen

Lars-Henrik Olsen er født i 1946. Han er uddannet som zoolog fra Københavns Universitet i 1975.I dag arbejder han udelukkende som forfatter. Lars-Henrik Olsens første bog udkom i 1976.

Lars-Henrik Olsen har sat sig for at formidle Danmarks Historie og samtlige danske sagn og myter til den tidligste middelalder.

Af samme forfatter
  • Der er begået et bankrøveri i den by hvor Frederik bor. Da han en dag er ude på en nedlagt gård for at lede efter gamle skatte, opdager han røverne, der er i gang med at skjule deres bytte. Men er der nogen, der vil tro på Frederik? Frederik er jo lidt for tyk, lidt for kikset og kan lidt for mange historier. En spændende og letlæst historie om, at finde skjulte skatte, hvis man har øjnene med sig. Skatten i jorden udkommer i Forums Zoom Ind Fakta-serie, og udover en spændende historie, har bogen også et fagligt afsnit om skjulte skatte, bl.a. Guldhornene, som børn har fundet igennem tiden. Gennemillustreret af Lykke Bianca Petersen

  • Den gamle dame inde ved siden af er fundet død, og der er ingen spor af morderen. Da Mikkel er ude at fiske, opdager han et lig i vandet. Det kunne være morderen. Men Mikkel må slet ikke være i mosen, og hvem vil tro på ham, hvis han fortæller, hvad han har set? En spændende historie om, hvad der kan gemme sig i mosens dyb, lægger op til bogens faglige del om de danske moselig. Illustreret med tegninger af Johannes Bojesen.

  • En af sidste års børnebogsbestsellere kommer nu som paperback. Erik med tilnavnet Menneskesøn er på rejse i Island, da et jordskælv tager fat, og en kæmpe flodbølge kommer rullende. Erik mister bevidstheden, og da han kommer til sig selv igen, er han endnu en gang i Asgård. Jætterne hærger, og Erik skjuler sig for både dem og guderne, mens han prøver at finde ud af hvad der foregår. Sandheden er endnu værre, end han havde frygtet: Alle tegn viser, at Ragnarok er umiddelbart forestående. Fjerde og afsluttende bind i serien om Erik Menneskesøn, der nu har været en bestseller gennem to årtier. Bogen er nomineret til Danmarks Radios Orla-pris ”Et mesterværk.” – Per Drustrup Larsen, DBC

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK