Forfatter

Kjetil Johnsen

Kjetil Johnsen (f. 1966) har arbejdet som journalist og redaktør i mange år. Hans første bogserie Hjerteflimmer blev til, fordi det ungdomsblad han var redaktør for, manglede en føljeton. Siden er det blevet til næsten 30 bøger. 4 VENINDER serien er også solgt til Sverige og Færørerne. Kjetil Johnsen er gift og har tre børn i alderen 10 til 17 år. Familien bor lidt udenfor Oslo.

Af samme forfatter
  • Emma er endelig tilbage i hendes egen parallel hos familien eller er hun nu også det? Ikke alt er som det bør være. Lillebroren er ikke som han plejer, han virker underlig og forældrene er fraværende. Hvad er det egentlig, der foregår? Caine ved godt, at han befinder sig i den forkerte parallel, en parallel hvor Emma mangler. Caine er nødt til at finde hende også selv om at kræver, at han igen udsætter sig selv for den risiko, der er forbundet med at rejse fra en parallel til en anden. Den 4. parallel. Maria-eksperimentet er fjerde og sidste bind i en ny spændende science fiction-serie af Kjetil Johnsen (kendt fra den populære serie 4 veninder). Pressen skriver: »En meget spændende og velskrevet bog, som kræver sit af læserens opmærksomhed og nervefasthed.« - Elisabeth Bennetsen, Lektør »Det er en historie om kvantefysik, ormehuller og deja-vuer. Spændende som en thriller … Korte, effektive kapitler driver handlingen frem. Kjetil Johnsen kender alle greb til at vedligeholde interessen.« **** - Steffen Larsen, Politiken  

  • 17-årige Emma, krigeren Caine og telepaten Daniels mødes igen i en verden, der er ødelagt af krig og had. Emma finder spor, der fører tilbage til sit gamle liv, og en chokerende hemmelighed forandrer måden hun betragter sin fortid og fremtid på. For Emma og Caine bliver det til sidst en kamp mod - og i - tiden, for at stoppe en gal mands planer om verdensherredømme, og for at redde sig selv med livet i behold.

  • Emma vågner fra koma og alt er anderledes. Hendes bror er blevet stum og det er som om, omgivelserne slet ikke ser ham. Forældrene er blevet dræbt i en trafikulykke og onklen opfører sig som om det hele er Emmas skyld. Selv har Emma problemer med at adskille drømme - eller er det minder - fra virkeligheden. Sporene peger i retning af farens forskning ved en tophemmelig militærbase i Nevada-ørkenen. Før sandheden kan afsløres, må mange dø - også Emma ... Den 4. parallel. Lazarusfænomenet er første bind i en ny spændende science fiktionserie af Kjetil Johnsen (kendt fra den populære serie 4 veninder).

  • Først kommer nordlyset, så kommer døden. Carine er kommet fra en parallel verden ødelagt af krig, han er på en desperat mission, der er alt afgørende for hans folks skæbne. Siden han var 15 år, har han kæmpet for sin overlevelse, han er en af sin parallels farligste soldater, men nu er han langt væk hjemmefra, forrådt og såret, og den eneste som kan redde ham, er den 17-årige Emma. Tiden er ved at løbe fra dem. Carrington-katastrofen nærmer sig ... Den 4. parallel. Carrington-katastrofen er andet bind i en ny spændende science fiktionserie af Kjetil Johnsen (kendt fra den populære serie 4 veninder).

Se flere

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK