Forfatter

Karin Feit Almberg

Karin Feit Almberg (født 1959) er vokset op i Danmark med to nationaliteter. Hun er uddannet på Forfatterskolen for Børnelitteratur og har udgivet en lang række noveller og billedbøger siden romandebuten i 2003.

Af samme forfatter
  • Bevægende historie om at bære to identiteter i sig, at føle sig splittet mellem kulturer. Sara bor i en dansk gennemsnitsfamilie: Mor, papfar og lillebror. Men Saras far kom fra Iran, og en del af hendes hjerte er begravet der. Hvad skete der med hendes lillesøster, og hvad gemmer der sig bag historien om hendes far? Det er, som om der er en rigtig side og en forkert side af hende. Først i mødet med flygtningedrengen Rafiq oplever Sara at finde ind til sig selv - og sin families historie.

  • I Mikkels skab bor en trold. Om natten tramper den ud og laver værelset om til en mørk og uhyggelig skov. Mikkel kalder på bade far og mor. Men de kan hverken se trolde eller træer. "Det er jo bare din stumtjener," siger far. "Luk øjnene og tænk på noget rart," siger mor. En underfundig historie om, hvordan børn og voksne ser verden vidt forskelligt - og hvem siger, at de voksne altid har ret? Gennemillustreret i farver af Ida Gantriis.

Nyhedsbrev

Læs det nyeste om de bedste bøger først.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jeg vil gerne høre mere om

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK