Forfatter

Jodi Picoult

Jodi Picoult (f. 1966) har studeret creative writing på Princeton og taget en master i education på Harvard. Hun har over tyve bøger bag sig, hvoraf flere er filmatiserede.

Picoult er kendt for sine stærke tankevækkende fortællinger, der ofte tager afsæt i en aktuel tematik. Hendes bøger er solgt til udgivelse i 35 lande og har sikret hende en lang række priser. Hun bor i New Hampshire med sin mand og deres tre børn.

www.jodipicoult.com

Af samme forfatter
  • Uhyggelig aktuel amerikansk roman til dig, der elskede Niceville og Dræb ikke en sangfugl. Ruth Jefferson er en dygtig barselssygeplejerske med over tyve års erfaring, der sætter en ære i at give de nyfødte og deres mødre den bedste pleje. Hvordan kan hun pludselig befinde sig i den vanvittige situation at stå anklaget for mordet på et spædbarn? Kennedy McQuarrie arbejder som forsvarsadvokat for samfundets svageste. Mange af Kennedys klienter er sorte, men for hende spiller hudfarve ingen rolle. Alle har krav på en retfærdig retssag. Da sagen om den sorte barselssygeplejerske Ruth, der står anklaget for mord på en nyfødt, som hun udtrykkeligt har fået forbud mod at røre af barnets racistiske far, havner på Kennedys bord, ved hun, at det er den type sag, hun er blevet advokat for at vinde. Mens sagen går sin gang, og det langsomt kommer for dagen, hvad der virkelig skete på det hospital, bliver alle involverede parter i sagen – den sigtede sygeplejerske, den sørgende far og den hårdt kæmpende forsvarer – tvunget til at se nærmere på den verden, de lever i, og de sandheder, de har troet på og levet efter. Det store i det små er en roman om fordomme og magt – om det, der skiller os, og det, der forener os. En stærk fortælling, der vil forandre dit liv og åbne dine øjne. Pressen skriver: »En stærk læseoplevelse, der giver mening.« ***** – Femina »… en virkelig god blanding af amerikansk samtidshistorie, dygtig persontegning og dramatisk retssalskrimi. Samtidig er den mere tankevækkende end de fleste bøger …« ***** – Nordjyske »… fortalt medrivende, til tider rystende, og så alligevel ret så stilfærdigt … Med andre ord: En dejlig læseoplevelse.« ***** – Familie Journal »Jodi Picoult har skrevet en vedkommende og vigtig roman ... En stor anbefaling herfra.« – Bogvægten »… gribende og ufattelig historie …« – Bogblogger.dk 

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK