Forfatter

Helle Vibeke Jensen

Helle Vibeke Jensen (f. 1960) er uddannet beklædningsformgiver fra Danmarks Designskole og underviser bl.a. på Kunsthåndværkerskolen i Kolding. Siden sin billedbogsdebut med AB-SE (1995) er hun blevet rost som en af de mest nybrydende blandt de moderne danske illustratorer. Hun har gennem tiden udgivet titler som HOVED OG HALE (1997), TÆL SELV (1998), EN KUFFERT I MAROKKO (1999) og UDE OG HJEMME (2000). Senest er hun udkommet med SLANGEHUND i 2007.
Helle Vibeke Jensen har modtaget adskillige priser heriblandt Kulturministeriets Illustratorpris for HØR HER STÆR (2004) med tekst af Louis Jensen og Den Danske Forfatterforenings hæderspris. Derudover er hun prisbelønnet fra illustratorbiennalen i Bratislava (1999).

Af samme forfatter
  • Slangehund er en ordløs billedodyssé gennem et bizart og poetisk univers: Først er der kun en grøn kugle, og ud af den kommer Slangehund. Han drager ud i verden, svæver gennem sære rum med røde parasoller, blomstertapeter og campingvogne med fuglefødder. Undervejs vokser mængden af souvenirs på hans flyvende trailere, og endelig når han frem til et sted, hvor en af hans egen slags opfører den dejligste dans for ham.   Historien om Slangehund (alias Snakedog alias Hebi Inu) tog sin spæde begyndelse i antologien Drengen der gik over gevind (2005). Helle Vibeke Jensen havde svært ved at slippe det langhalsede væsen og har herfoldet historien om hans rejse ud i billedbogens store format.

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK