Forfatter

Erin Kelly & Chris Chibnall

Erin Kelly er født i London i 1976 og har læst engelsk ved Warwick University. Hun har siden arbejdet som journalist og er forfatter til tre anmelderroste spændingsromaner.

Chris Chibnall har en master i teater- og filmvidenskab og startede sin skrivekarriere som skuespilsforfattere. De seneste mange år har han dog arbejdet som manusforfatter og har bidraget til mange britiske tv-serier, bl.a. Life on Mars og Doctor Who.

Af samme forfatter
  • Broadchurch er ikke en by, man kommer til ved et tilfælde. Kun én vej fører ind i byen, og kun den samme vej fører ud igen... I den idylliske lilleby på den engelske sydkyst vågner Beth Latimer en varm sommerdag og opdager, at hendes 11-årige søn Danny allerede er taget hjemmefra. Han er nok bare ude på sin avisrute, tænker hun, og først senere på dagen går det op for hende, at der er noget rivende galt. Samme morgen møder Beths veninde kriminalassistent Ellie Miller glad tilbage på arbejde efter tre ugers ferie. Men den forfremmelse, som hun troede var hendes, er gået til en udefra: den skotske vicekriminalkommissær Alec Hardy, der har et noget blakket ry. Ellie må dog hurtigt bide den sårede stolthed i sig, da Danny findes død for foden af byens smukke sandstensklinter, og det bliver hendes job at opklare sagen sammen med Alec. En sag, der kommer til at splitte det lille samfund og dets indbyggere ad, da ingen - selv ikke de allernærmeste - er uden for mistanke.

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK