Forfatter

Dorthe de Neergaard

Dorthe de Neergaard (f.1967) uddannet cand.mag. i dansk og psykologi, tilknyttet Forfatterskolen for Børnelitteratur, først som elev (1999-2001) og siden som underviser og litterær konsulent (frem til 2005). Hun har senest skrevet den anmelderroste roman Eventuelle pårørende (2008).

Af samme forfatter
  • Forelsket, men fanget. I en lille, benet krop - uden bryster. Kan man overhovedet kysse en dreng - Nadim for eksempel - når man er så underudviklet? Inge er på lejrskole med klassen, da hun overhører drengene tale om klassens piger. Og især om deres bryster. Saskia og Kira fører sig frem med nedringede bluser og piercinger, kun optagede af, hvem de skal score til festen. Hvordan skal Inge overleve i dét selskab? Indlevende roman om den svære pubertet og en sent udviklet pige, der gør ting, hun egentlig ikke har lyst til - for at få de andres opmærksomhed. Illustreret af Els Cools.

  • Syv noveller om børn og unge fanget i grumme og gribende situationer illustreret i farver af Els Cools. Dorthe de Neergaard fortæller nøgternt i et mættet sprog om de allersværeste følelser og begivenheder:” Der kommer ikke flere vejrtrækninger. Pludselig var det den sidste, og vi vidste det ikke. Det er den anden af de to ting, man ikke kan vide om sig selv. Hvordan man lyder, når man er ved at dø.” I menuen 'Litteraturguider' kan man downloade undervisningsmateriale.

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK