Forfatter

Dorte Lilmose

Dorte Lilmose

(f. 1966) er uddannet på Forfatterskolen for Børnelitteratur og debuterede som forfatter i 2008 med bogen Drengen der kom i fængsel.

Af samme forfatter
  • Hvis læber mødes og sidder fast, kan folk ikke blive skilt! Sådan ræsonnerer Flora den dag, hvor der er kuldslået stemning i hjemmet, og frygten for, at far og mor skal gå fra hinanden, stikker sit fæle ansigt frem. Limkysset er Dorte Lilmoses anden billedbog, og som den første henter den sit tema fra skilsmissernes verden. Pigen, spøgelset og den blå næse foregik på skilsmissebarnets skiftedag fra far til mor. Dorte Lilmose (f. 1966) er uddannet på Forfatterskolen for Børnelitteratur og debuterede som forfatter i 2008 med bogen Drengen der kom i fængsel. I forsommeren 2009 udkom hendes første billedbog, Pigen, spøgelset og den blå næse, lavet i samarbejde med Lilian Brøgger. Kirsten Raagaard (f. 1947) er illustrator og har tegnet til adskillige billed- og børnebøger.  

  • Det er skiftedag i den lille skilsmissefamilie: Amanda skal hjem til sin mor, far er sent på den og ikke rigtig til stede, så Amanda tager sig en kigger, mens de venter på bussen. Pigen, spøgelset og den blå næse er en rigtig fin billedbog om de ting, en lille pige registrerer blot med sine sanser. Men pludselig lokker en pegefinger, og Amanda kommer på afveje.

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK