Forfatter

Anne Lilmoes

Anne Lilmoes (f. 1945) er uddannet lærer, har tidligere arbejdet i DR’s B&U-afdeling. Debuterede som forfatter med børnebogen Rejsen til de hæse skyggers land (1988) og har siden skrevet adskillige bøger, bl.a. syvbindsværket om Yaxhiri. Og i 2008 afsluttede Anne Lilmoes den syvende og sidste bog om Siri Q.
Af samme forfatter
  • Siri Q og Wili kommer til en fornem gård. Her bor greven og den gamle frue. Det er, som om de har ventet Siri Q. Alle virker venlige, men hvad gemmer sig bag de mørke briller og de tomme smil? Siri Q-serien imødekommer mange unge fantasyfans’ ønske om en serie, de selv kan læse. Bøgerne rummer fantasy-genrens univers, magi og drama, men er omfangs- og læsemæssigt mere tilgængelig end de store murstensromaner i genren.

  • Siri Q-serien imødekommer mange unge fantasyfans’ ønske om en serie, de selv kan læse. Bøgerne rummer fantasy-genrens univers, magi og drama, men er omfangs- og læsemæssigt mere tilgængelig end de store murstensromaner i genren.   Siri og Wili tager det store spring og falder i vild fart ud i afgrunden. De tror, at de skal dø, men noget trækker i dem som en magnet. En gylden klode svæver i det tomme rum. Den samler Siri Q og Wili op. Herfra udgår den afgørende prøve …

  • RæserLæser er en serie lette og prisbillige bøger for børn i alderen 8-11 år. Der er masser af ægte gys, kærlighed og fantasy i seriens første fire bøger. Siri bor på øen bag om tågerne sammen med sin bedstemor. Hun kender ikke sine forældre. Hun er kommet til øen som spæd med et gyldent hjerte om halsen og svøbt i en mørk kappe med et hvidt Q. Nu fylder hun 15 år, og hun glæder sig, for hun skal giftes med Wili, som hun er meget forelsket i. Siris veninder hjælper med at flette kranse. Imens er Wili på havet og kommer for tæt på tågerne. Siri sejler ud for at redde ham. Med sig har hun sin fars kniv og sin mors kappe. Begge fuld af en magi, som Siri får brug for undervejs. Første bog i en fortættet og dramatisk fantasy-fortælling om en modig ung pige, der er udvalgt til opgaver, hun ikke kender omfanget af. Bogen er gennemillustreret i farver af Josefine Blom.

  • Siri og Wili har rejst langt. De er sejlet ud fra Øen bag tågerne, for der er en opgave, kun Siri kan løse. Overalt hører de om Quin, der hersker over verden. Quin bærer en kappe magen til Siris, og hun styrer en hær af sølvdroner, som jager Siri og Wili.    I seriens femte bog, ankommer Siri og Wili til Hadets by.Den rå vold styrer byens bander. Efter et ritual er Wili forandret. Siri ved ikke, hvad hun skal gøre. Vil Wili blive sig selv igen? Kan blod bryde tjære? Med farveillustrationer af Josefine Blom.     

  • Siri og Wili har rejst langt. De er sejlet ud fra Øen bag tågerne, for der er en opgave, kun Siri kan løse. Overalt hører de om Quin, der hersker over verden. Quin bærer en kappe magen til Siris, og hun styrer en hær af sølvdroner, som jager Siri og Wili.  I seriens fjerde bog opstår der konflikter mellem de to kærester. Rejse-strabadserne har slidt på forholdet ,og det bliver ikke nemmere, da de konfronteres med skovens grusomme væsner, der skader både heste og mennesker. I skoven møder de også Taje, der redder Siri fra uhyrerne. Men er han til at stole på? Og kan Wili tilgive Siri. Bogen er illustreret i farver af Josefine Blom. 

  • 2. bog i serien om Siri Q, letlæst fantasy for de 8-12årige med tekst af Anne Lilmoes og tegninger af Josefine Blom. Siri og Wili ankommer til klonernes by og er rystede over det, de ser og oplever. De har aldrig set sådan en by før, og de der bor der, ligner mennesker, men er det ikke. I byen hænger plakater med billedet af en kvinde. Hun bærer halvmaske og en kappe magen til den, Siri har med på rejsen. Wili og Siri bliver forhørt og får siden uventet hjælp af De Frie. Og rejsen fortsætter ud i det ukendte. Siri kender ikke sin opgave, men hun kender den drøm, hun bærer i sig: drømmen om at finde sin far, som hun intet ved om. Og sin mor, som hun kun kender fra det, hendes bedstemor har fortalt. Bogen indgår i RæserLæser, en serie underholdende, letlæste bøger, der understøtter børns læselyst på den sjove måde. Bogen er som de øvrige i serien gennemillustreret, i dette tilfælde af Josefine Blom med fantasy-agtige farvetegninger. Den sælges til en super lav pris, hvor børnene selv kan være med.

Se flere

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK