Forfatter

Andrea Bak

Andrea Bak (født 1973) er uddannet journalist og har skrevet for Woman, Bazar, Eurowoman, Femina, IN og Tidens Kvinder. Forfatter til bogen Else Marie Pade - en biografi samt medforfatter til Hvad livet har lært mig og Lyst og Lir.

Af samme forfatter
  • Allerede som 5-årig vidste Pernille Rahbek, at hun måtte klare sig selv, for der var ikke nogen andre til at klare noget for hende. Kan man se, jeg har grædt? er hendes gribende ærlige fortælling om, hvordan det er at vokse op med en mor, der hellere vil drikke alkohol end at være sammen med sine børn - men som udadtil har en perfekt facade og et pænt og nydeligt hjem.

  • BLIV VEN MED DIN KROP er en dansk kvindes meget ærlige historie om, hvordan hun ændrede sit liv fra at være overvægtig, overspisende og fysisk inaktiv til at tabe 20 kilo og træne sig op til en stærk fysisk form – uden forbud, fanatiske slankekure eller tvang, men med nydelse og sund fornuft. Dette er ikke endnu en bog om at få flad mave, modelmål og leve af spelt og spinat. Tværtimod er det en bog om at sige ja til sig selv og til alle de glæder, livet byder på. Andrea Bak voksede op i en fysisk inaktiv familie, hvor mad betød kærlighed, hygge og trøst. Og sådan fortsatte Andrea med at bruge mad, også langt ind i sit voksne liv. Når livet var lidt svært, gik hun ind i det, hun kalder sin ”boble”, hvor hun spiste store mængder junkfood og slik, mens hun så film. Inde i boblen var der ingen, der stillede krav, og her kunne hun være i fred. Men en dag i sommeren 2009 opdagede Andrea, at hun vejede 105 kilo. Den dag gik det op for hende, at hvis ikke hun ændrede sin livsstil, kunne hun se frem til et forkortet liv med en masse fysiske skavanker betinget af overvægt. Så hun besluttede at ændre nogle vaner. Hun gik grundigt og systematisk i gang med at opstille realistiske mål, finde den rette motionsform og grundlægge nye og sundere spisevaner. Andrea spiser stadig usund mad en gang imellem, men når hun gør det, er det fuldt bevidst og med nydelse i stedet for skam. I Bliv ven med din krop fortæller Andrea om, hvad der fik hende til at overspise og overhøre sin krop – og hun deler åbent med læseren, hvordan hun lærte at mærke, hvad hendes krop har brug for: at spise sundt, nydelsesfuldt og uden skam og acceptere sig selv, og at dyrke motion, fordi hun har lyst. Bogen er desuden fuld af brugbare råd til læseren om at finde den vej, der virker for én. Andrea Baks bog er en uvurderlig håndsrækning og inspirationskilde til alle, der ønsker at blive bedre til at mærke deres krop og dermed tabe sig. Alle kan! De skal bare finde den metode, der virker for dem.  

Nyhedsbrev

Læs det nyeste om de bedste bøger først.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jeg vil gerne høre mere om

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK