Forfatter

Alex Scarrow

Alex Scarrow har arbejdet i tolv år i pladebranchen og ti år som spildesigner i computerbranchen, inden han tog et karriereskift af de helt store og besluttede at blive forfatter. Læs mere på forfatterens hjemmeside www.scarrow.co.uk

Af samme forfatter
  • 1856 — På sin møjsommelige rejse langs Wyomings skovdækkede bjergsider tvinges en gruppe mormoner og settlere til at slå lejr for vinteren, da den første sne falder længe før forventet. Fanget i vildnisset mange kilometer fra den nærmeste bebyggelse udbryder der nærmest panik, da man opdager en gruppe af indianere, som ligeledes er blevet fanget i den pludselige og voldsomme vinter. Da tre af mormonerne findes myrdet i skoven, rettes vreden straks imod indianerne. Men en tidlig morgen træder indianerne ind i lejren, på flugt fra nogen eller noget, der jager dem i skoven. 2008 — Under optagelserne til en dokumentarfilm falder Julian Cooke over sporene af en gammel lejrplads i et naturreservat. Da han undersøger området nærmere, finder han resterne af gamle prærievogne og et skrin med en dagbog, der fortæller en dramatisk historie om en gruppe settlere og mormoner, den såkaldte Prestongruppe, der forsvandt i 1848 på vej mod vest. Det er en fantastisk historie, med sikkerhed hans billet til berømmelse, men da han begynder at grave dybere i historien, viser det sig, at han ikke er den eneste med interesse i Preston gruppen. I særdeleshed er der én indflydelsesrig herre, der vil gå langt, for at historien ikke skal komme til offentlighedens kendskab.

  • I et velkoordineret angreb lukkes der for tilførslen af olie til den vestlige verden. På grund af Irakkrigen er lagrene i USA og England helt i bund, og i løbet af få dage indføres der undtagelsestilstand, lyset slukkes, offentlig befordring indstilles, og al den benzin, der findes i landene, inddrages. Kaos bryder ud, folk hamstrer og bliver som barbarer. Folk med køkkenhaver eller lagre af dåsemad og vand på flaske er i livsfare. Al civilisation viser sig at være et tyndt, tyndt lag fernis over den rene dyriskhed. De britiske soldater i Irak må hentes hjem omgående, men ikke alle når det. Andy er olieingeniør, og han strander i Irak sammen med en lille gruppe soldater. Ikke blot er situationen sprængfarlig, Andy er på samme tid fyldt med en anden gru: For mange år siden beskrev han – på bestilling – for en gruppe mænd præcis den situation, som han nu ser virkeliggjort. I England er Andys kone, Jenny, også strandet langt fra hjemmet, men forsøger desperat, til fods, at komme tilbage til London, hvor hendes to børn er alene hjemme i et kvarter, hvor gaderne er blevet legeplads for lovløse bander, der hærger, plyndrer, voldtager og myrder. Og samtidig er datterens liv yderligere i fare, for som barn vandrede hun intetanende ind i et værelse og så tre mænd, som hun ikke skulle have set: Fjenden er måske ikke den, man tror? Sidste Lys er et skræmmende fremtidsscenario, som meget vel kan blive til virkelighed! Sidste Lys er Alex Scarrows anden roman, men den første på dansk.

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK