Kristina Stoltz

Et kød

Kristina Stoltz

Kristina Stoltz er født i 1975 i København. I barndomshjemmet på Christianshavn fyldte både morens gode fortællinger og litteraturen.

Læs mere

Med ET KØD følger Kristina Stoltz et nyt spor i sit forfatterskab. I de ti noveller beskæftiger hun sig med erotikken i mange forskellige og ganske avancerede afskygninger.

Samlingen kan ses som et forsøg på at generobre en sanselighed og en seksuel nysgerrighed, som måske er gået tabt i tidens seksualiserede kultur og pornografiske overbud. Men først og fremmest er novellerne et legesygt forsøg på at vække læserens lyst og fantasi.

ET KØD er inspireret af blandt andet Anaïs Nins erotiske noveller men også af en endnu ældre libertinsk tradition i litteraturen, hvor alt er tilladt og alt kan ske.

Pressen skriver:

»godt udtænkt og udmærket fortalt«
**** - Lillian Munk Rösing, Politiken

»Stoltz mestrer novellens form fermt«
**** - Katrine Sommer Boysen, Jyllands-Posten

**** - Berlingske

Køb bogen

Klik på de grønne links og se de forskellige varianter af denne titel

Jeg er interesseret i denne titel som Bog , 1.

Camilla Hübbe
Tavs
Pris
249,95 kr.
Forlag
Høst & Søn
Type
Hæftet
ISBN
9788763820011
Udgivet
16.05.2012
Sider
168
Illustrator
Rasmus Meisler
Omslagsgrafiker
Rasmus Meisler
Omslagsillustrator
Rasmus Meisler
Oplæser
Oversætter
Af samme forfatter
  • På ryggen af en tyr er en roman om længsel, svigt, kærlighed og katastrofe. Om et Europa på randen af sammenbrud og om overgangen mellem barn og voksen. Mens et økologisk kollaps truer, og Europa befinder sig i krise, følger romanen den unge pige Fanny. I et dystopisk sommerlandskab ved havet, hvor døde dyr dagligt skyller i land, er hun taget på ferie med sin mor og morens elsker. På stranden møder hun en ung dreng, hun igen og igen redder fra at drukne og en tjener, der betaler hende for at sove nøgen i sin seng, mens han går på arbejde. Alt imens følger romanen også to kvinder ved hver deres skillevej; den ene på vej til Paris, på flugt fra livet med mand og barn, den anden indlagt på et polsk hospital og dødeligt syg af kræft. På ryggen af en tyr er en tragedie, som trækker på fortællingen om Zeus, der, i skikkelse af en tyr, bortfører gudinden Europa Pressen skriver: »Sammenbrud på flere planer lurer i Kristina Stoltz ´ særegne og ambitiøse roman. [... ] Særegen i sin komposition. Fermt opbygget med sin kobling af det konkrete og det symbolske. At den ikke ligner noget andet i dansk litteratur vil vi gerne kalde en kvalitet i sig selv. « **** –Søren Kassebeer, Berlingske »HØJTRAVENDE flot og ambitiøst sådan at rykke dansk dagligstuelitteratur helt ud til verdens ende, der, hvor olieudslip farver havet fedtet sort, romaerne invaderer den ildelugtene kyststrækning, børn bliver ladt i stikken, og døde dyr ustandselig skyller i land. « **** – Lise Garsdal, Politiken  » På ryggen af en tyr er en ambitiøs og dyster affære. « *** – Jon Helt Haarder, Jyllands-Posten

Tag et kig i bogen og læs de første sider ved at klikke på linket

Bogtrailer

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK