Kjetil Johnsen

En morders ansigt

Kjetil Johnsen

Kjetil Johnsen (f. 1966) har arbejdet som journalist og redaktør i mange år. Hans første bogserie Hjerteflimmer blev til, fordi det ungdomsblad han var redaktør for, manglede en føljeton.

Læs mere

4 Veninder – en serie om kærlighed, venskab og mord. Dina er forelsket – igen! Nora overhører en mystisk mobilsamtale og kommer i fare.


Og samtidig tøver Beate. Skal hun fortælle sin mor om den blodige skjorte?
Og så er det pludselig for sent.

Niende bind i krimiserien om Nora, Dina, Beate og Trine, hvor morderen endelig afsløres.

Køb bogen

Klik på de grønne links og se de forskellige varianter af denne titel

Jeg er interesseret i denne titel som Bog , 2.

Camilla Hübbe
Tavs
Pris
249,95 kr.
Forlag
Høst & Søn
Type
Hæftet
ISBN
9788763820011
Udgivet
16.05.2012
Sider
168
Illustrator
Rasmus Meisler
Omslagsgrafiker
Rasmus Meisler
Omslagsillustrator
Rasmus Meisler
Oplæser
Oversætter
Af samme forfatter
 • Emma er endelig tilbage i hendes egen parallel hos familien eller er hun nu også det? Ikke alt er som det bør være. Lillebroren er ikke som han plejer, han virker underlig og forældrene er fraværende. Hvad er det egentlig, der foregår? Caine ved godt, at han befinder sig i den forkerte parallel, en parallel hvor Emma mangler. Caine er nødt til at finde hende også selv om at kræver, at han igen udsætter sig selv for den risiko, der er forbundet med at rejse fra en parallel til en anden. Den 4. parallel. Maria-eksperimentet er fjerde og sidste bind i en ny spændende science fiction-serie af Kjetil Johnsen (kendt fra den populære serie 4 veninder). Pressen skriver: »En meget spændende og velskrevet bog, som kræver sit af læserens opmærksomhed og nervefasthed.« - Elisabeth Bennetsen, Lektør »Det er en historie om kvantefysik, ormehuller og deja-vuer. Spændende som en thriller … Korte, effektive kapitler driver handlingen frem. Kjetil Johnsen kender alle greb til at vedligeholde interessen.« **** - Steffen Larsen, Politiken  

 • 4 Veninder – en serie om kærlighed, venskab og mord. Et år er gået siden den tragiske aften på den gamle dæmning. Fortiden har sat sine dybe spor hos veninderne. Nu mødes de igen. På kirkegården for at mindes de døde. Tre piger og en barnevogn. Tiende og sidste bind i krimiserien om Nora, Dina, Beate og Trine. Morderen er afsløret, men der er stadig en, der ikke har betalt sin straf. Pressen skrev: »Måske skal vi helt til Norge for at finde kriminøglen, når det gælder bøger til store børn og unge? Kjetil Johnsen har i hvert fald sat en høj standard med serien om ’4 veninder’. Den er effektiv … ’Et liv efter døden’ er tiende og sidste bind. Det var værd at vente på.« ****  – Steffen Larsen, Politiken »Kjetil Johnsen har skrevet en fantastisk god krimi for unge, og alle med hang til den genre bedes fluks drøne ned på biblioteket og hente dem.« ********  – Gertrud Christensen, Boggnasker.dk

 • 4 Veninder – en serie om kærlighed, venskab og mord. Pigernes venskab hænger i en tynd tråd. Konflikter og intriger lurer under overfladen. Samtidig står veninderne med et moralsk dilemma. Skal de fortælle politiet, hvad de ved for at hjælpe Nick? - Og så slår morderen til igen. Endnu et uskyldigt offer bliver fundet dræbt. Ottende bind i krimiserien om Nora, Dina, Beate og Trine. Det er flere uger siden en af de fire blev fundet myrdet. Politiet arbejder på højtryk på sagen. Men hvem er morderen?  

 •   4 Veninder – en serie om kærlighed, venskab og mord …   Nick dukker op under en fest hos Nora fast besluttet på at vinde hende tilbage. Det går ikke efter planen, og aftenen tager en dramatisk drejning.   Politiet arbejder på højtryk på at finde en gerningsmand, og snart har de endnu et brutalt mord at opklare. Samtidig er der nyt fra en uventet kant.   Syvende bind i krimiserien om Nora, Dina, Beate og Trine. Det er tre uger siden en af de fire blev fundet myrdet. Men hvem er morderen?

 • 17-årige Emma, krigeren Caine og telepaten Daniels mødes igen i en verden, der er ødelagt af krig og had. Emma finder spor, der fører tilbage til sit gamle liv, og en chokerende hemmelighed forandrer måden hun betragter sin fortid og fremtid på. For Emma og Caine bliver det til sidst en kamp mod - og i - tiden, for at stoppe en gal mands planer om verdensherredømme, og for at redde sig selv med livet i behold.

 • Det er dagen, hvor en af de 4 veninder skal begraves. Det føles så uendelig tomt for de 3, der er tilbage. Men for én af dem føles savnet særligt stærkt. Et sidste farvel er femte bind i krimiserien om veninderne Nora, Dina, Beate og Trine. En af dem er fundet død. Men hvem? Og hvorfor?  

 • Dina og Nick deler en forfærdelig hemmelighed. Begge føler, at de er ved at miste kontrollen. Der findes så mange intriger og skjulte motiver. Og nu kommer dagen hvor en af de 4 veninder bliver fundet død. Men hvem? Og hvorfor?

 •  Nu er der kun tolv dage til, at enten Nora, Beate eller Trine bliver fundet myrdet, flydende i indsøen tæt ved den norske by Dupdal. Nøgen og pakket ind i plastik, dræbt af en, hun kendte. De fire veninder er under pres. Trine skammer sig over sine følelser for Dina og lægger afstand. Samtidig er Nora og Nick blevet kærester i det skjulte. Men Nicks fortid gemmer på flere hemmeligheder, end Nora aner...

 • En ung pige bliver fundet myrdet, flydende i indsøen tæt ved den norske by Dypdal. Hun er nøgen og pakket ind i plastik, dræbt af en, hun kendte.   Tiden skrues tre uger tilbage, og vi følger optakten til mordet dag for dag. Det eneste sikre er, at den dræbte er en af de 4 veninder: Nora, Dina, Trine eller Beate. Men hvem af dem og hvorfor?

 • Efter sommerferien har tiende klasse fået ny lærer. Hun flirter med drengene og er ondskabsfuld over for pigerne. Da de 4 veninder udspionerer hende, får Nora et glimt af en skikkelse inde i huset. Det eneste, hun ser tydeligt, er en tatovering på personens arm – et rødt K. Til en fest ser hun den samme tatovering på armen af Nick, klassens nye dreng. Til den samme fest kysser Dina og Trine hinanden, og fra det øjeblik er verden ny, spændende – og farlig! For hvad hvis nogen opdager dem?

 • Emma vågner fra koma og alt er anderledes. Hendes bror er blevet stum og det er som om, omgivelserne slet ikke ser ham. Forældrene er blevet dræbt i en trafikulykke og onklen opfører sig som om det hele er Emmas skyld. Selv har Emma problemer med at adskille drømme - eller er det minder - fra virkeligheden. Sporene peger i retning af farens forskning ved en tophemmelig militærbase i Nevada-ørkenen. Før sandheden kan afsløres, må mange dø - også Emma ... Den 4. parallel. Lazarusfænomenet er første bind i en ny spændende science fiktionserie af Kjetil Johnsen (kendt fra den populære serie 4 veninder).

 • Først kommer nordlyset, så kommer døden. Carine er kommet fra en parallel verden ødelagt af krig, han er på en desperat mission, der er alt afgørende for hans folks skæbne. Siden han var 15 år, har han kæmpet for sin overlevelse, han er en af sin parallels farligste soldater, men nu er han langt væk hjemmefra, forrådt og såret, og den eneste som kan redde ham, er den 17-årige Emma. Tiden er ved at løbe fra dem. Carrington-katastrofen nærmer sig ... Den 4. parallel. Carrington-katastrofen er andet bind i en ny spændende science fiktionserie af Kjetil Johnsen (kendt fra den populære serie 4 veninder).

Se flere
Tag et kig i bogen og læs de første sider ved at klikke på linket

Bogtrailer

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK