Forlagshuset

Rosinante & Co ligger i hjertet af København og består af fem forlag. De fem forlag har hver sin stærke udgivertradition.

Gode bøger sætter noget på spil. De vil underholde og engagere os, de tør noget, de favner tanken og lidenskaben. De gør os rigere. Vi kender alle følelsen af at have læst en god bog, som man bare må fortælle sin søster, sin ven eller kollega om. Det er den gode fortællings natur, og det er det, som er drivkraften i Rosinante & Co.

De fem forlag har et fælles ønske om at sprede fortællinger, som du vil dele med andre. Bøger som du får lyst til at læse og fortælle videre. Rosinante & Co vil nemlig gerne være der hvor læserne er. Vi håber, at det er lykkedes og at du her på siden finder fortællinger, som fanger din opmærksomhed. God læselyst!

Cicero, Høst & Søn, Pretty Ink, Rosinante og Samleren, udgiver ca. 200 nyheder om året og omsætter for ca. 100 mio. Vi er 35 medarbejdere, der lægger vægt på poetisk, økonomisk og mentalt overskud.

Cicero leverer førsteklasses underholdende historier udvalgt med hjertet.

Samleren byder på levende litteratur og poetisk overskud.

Rosinante udgiver store fortællinger og bøger med holdning og engagement.

Pretty Ink går tæt på og henvender sig direkte til kvinder.

Og Høst & Søn – et af Danmarks ældste eksisterede forlag - udgiver slet og ret det, som børn og unge læser, fra moderne fortællinger til elskede klassikere.


 Click for english


Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK