BOOK ET FOREDRAG

Søren Fanø (f. 1950), lektor i dansk ved VIA University College, Læreruddannelsen i Aarhus. Oprindelig uddannet lærer (1979), cand. pæd. i dansk (2001) og master i børnelitteratur (2011). Har skrevet artikler om uddannelsesforhold og børnelitteratur. Seneste bogudgivelse, sammen med Bente Morre Madsen: Nærværende litteratur, Dafolo, 2010.

Forfatteren fortæller gerne om
Jesper Wung-Wung - et forfaterskab. - På rejse gennem forfatterskabet med særlig fokus på det lokale, det globale og det ”glokale”
• Drenge – Hvordan fremstilles drenge og det maskuline i Jesper Wung-Sungs bøger? Hvilken betydning har det, også for drengene som læsere?
• Det eksistentielle / eller tilværelsen set helt ude fra kanten i Jesper Wung-Sungs børne- og ungdomsbøger. Herunder om hvordan de enkelte bøger kan indgå i undervisningen.
• Hvordan Jesper Wung-Sungs bøger kan læses som både typiske og atypiske for den danske ungdomsroman og ungdomsnovelle.

Udkom i foråret 2014 med Jesper Wung-Wung - et forfaterskab
MedJesper Wung-Wung - et forfaterskab tegner Søren Fanø et portræt af en af tidens mest læste forfattere i skolens ældste klasser. Bogen er ikke alene en præsentation og analyse af forfatterskabets romaner, noveller og billedbøger, Søren Fanø kommer også med konkrete bud på, hvordan der kan arbejdes med de enkelte værker i undervisningen.

Kontakt forfatteren direkte: 
SOFA[at]VIAUC.DK

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK