BOOK ET FOREDRAG

Kenneth Bøgh Andersen (f. 1976) er en af tidens mest populære forfattere blandt store børn og unge. Han har udgivet adskillige bøger inden for genrerne gys og fantastiske fortællinger, deriblandt Den store djævlekrig 1-4, Julemandens død og serien om ANTBOY (1-6), der blev filmatiseret i 2013 med Nicolas Bro i rollen som superskurken Loppen. En ny Antboy-film har premiere 2. juledag 2014. Kenneth Bøgh Andersen har modtaget flere priser, heriblandt tre gange børnenes egen Orla Pris. Flere af hans bøger er udkommet i andre lande eller solgt til drama og filmatisering. Denne sæson er han aktuel med Tempus Fugit – en gysende historie om hvordan tiden bogstaveligt talt kan løbe om hjørner med os. Se mere på forfatterens hjemmeside www.kennethboeghandersen.dk.

Forfatteren fortæller gerne om
Bøgerne i forfatterskabet, der passer til målgruppen, f.eks. serien Den store djævlekrig eller Julemandens død for 5. klasserne og op, eller ANTBOY-serien for mellemtrinnet. Kenneth Bøgh Andersen kommer ind på de tanker og temaer, der ligger til grund for hans fortællinger, samt processen fra ide til bog. Han vil også læse op, og der vil være god tid til spørgsmål.

Aktuel med Tempus Fugit (udkommer 10. oktober 2014)
Tempus Fugit er en nervepirrende original fortælling om Victor, der en dag finder et ur, som kan spole tiden tilbage, så han kan ændre fortiden og dermed fremtiden. Men det viser sig imidlertid, at tiden ikke sådan lader sig styre.

Pressen skrev om Djævlens lærling
»Djævelens lærling er velskrevet, helvedes spændende, og tilmed rent sprogligt en fornøjelse, som når en dagbog i Helvede nødvendigvis må kaldes en natbog. Kort sagt: en oplevelse man ikke bør snyde sig selv for.« – Weekendavisen

Kontakt forfatteren direkte: 
kennethboeghandersen[at]hotmail.com

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK