BOOK ET FOREDRAG

Karen Pallisgaard (født 1980), er selvstændig yogaspecialist og journalist. Hun er desuden uddannet coach, thaiyogamassør, og har flere yogalæreruddannelser internationalt certificeret gennem Yoga Alliance. Hun skriver fast for en række danske medier om sundhed, psykologi og eksistens og blogger på begynderyogabloggen.
dk – her kan du også se, hvad og hvor hun tilbyder yoga - og skrive-undervisning, konsultationer, workshops og rejser.

Forfatteren fortæller gerne om
• Yoga & meditation for begyndere. En introduktion til at yogaficere din hverdag.
• Stress ned med yoga. Bliv klogere på din hjerne og krop og få øvelser, som du kan tage med hjem og komme i gang med det samme.
• Stræk & skriv dit liv. Sådan kickstarter du/din virksomhed effektivitet og kreativitet med yoga og skrivning med Karen Pallisgaards koncept Yogajournaling.
• Træk & slip. Lær hvad et sund åndedræt kan gøre for din livskvalitet.
• Nyd din krop, nyd dit liv. Opdag hvordan du kan bruge yoga til at slutte fred med din krop. Henvender sig særligt til kvinder, der vil have et bedre forhold til sin krop – også god for spiseforstyrrede, over – og undervægtige.
• Fold din krøllede computerkrop ud. Sådan slipper du for spændinger og sygedage med yoga. Henvender sig særligt til selvstændige og virksomheder.
• Føl frygten & følg hjertet. Kom tilbage til dig selv og lær at leve det liv, du drømmer om.
• Yoga & ayurveda. Sådan får du dit helbred i balance med den indiske ældgamle lægevidenskab og yoga.
• Få succes med pressen. Workshop for selvstændige og små virksomheder. Karen giver desuden kurser i flowskrivning og tekstforfatteri.

Udkom i foråret 2014 med Begynderyogabogen
En lettilgængelig og indbydende yogabog for begyndere og letøvede. Bogen er en let og enkel vejviser til mindre stress, større styrke, slankere krop, bedre søvn og i det hele taget større velvære. Bogen giver læseren alt, hvad der er nødvendigt for straks at komme i gang med yoga og ayurveda. Indeholder en masse øvelser, lige til at gå i gang med. Bogen er smukt og farverigt illustreret.

Kontakt forfatteren direkte - KLIK HER 

kpallisgaard[at]gmail.com

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK