Tim Bowler

BLADE Kapper båndet (7)

Tim Bowler

Tim Bowler er en af englands mest anerkendte ungdomsforfattere, han har vundet et hav af priser bl.

Læs mere

Blade har gjort alt, hvad han kan for at fælde Høgen. Nu er han parat til at melde sig selv til politiet, lægge fortiden bag sig og starte på en frisk. Men Høgen er stadig på fri fod og mere vred end nogensinde. Han har mænd ude over hele byen på jagt efter drengen, der forrådte ham. Og med Høgen i hælene er det ikke så lige til bare at kappe båndet ...

Kapper båndet er syvende del af den barske, gribende og hæsblæsende serie om den mystiske Blade, som lever på gaden og ikke stoler på andre end sig selv. Serien er skrevet i et nutidigt, tempofyldt letlæst sprog, og hvert bind slutter med en cliff-hanger, der kan få selv den mest modstræbende læser til at hungre efter mere.

Pressen skrev:

"Som sædvanligt er den velskrevet og jeg slugte den på lidt under to timer. Kunne bare ikke ligge den fra mig da jeg først fik afsat tid. Og den tid skal man sætte af. Den er virkelig et lille stykke mesterværk."

- boggnasker.dk

 

Køb bogen

Klik på de grønne links og se de forskellige varianter af denne titel

Jeg er interesseret i denne titel som Bog , 1.

Camilla Hübbe
Tavs
Pris
249,95 kr.
Forlag
Høst & Søn
Type
Hæftet
ISBN
9788763820011
Udgivet
16.05.2012
Sider
168
Illustrator
Rasmus Meisler
Omslagsgrafiker
Rasmus Meisler
Omslagsillustrator
Rasmus Meisler
Oplæser
Oversætter
Læseprøve
Af samme forfatter
  • Blade er klar. Det er slut med at være på flugt. Han ved, hvor Høgen befinder sig, og han kan ikke udskyde det længere. Hævn er det eneste, der tæller nu og for at få det, må han stå ansigt til ansigt med sin fjende. Men har Blade vilje og styrke nok til at vinde over, den mand, som aldrig taber? Eller er han i færd med at sætte alt på spil for ingenting ... Sætter alt på spil er ottende og sidste del af den barske, gribende og hæsblæsende serie om den mystiske Blade, som lever på gaden og ikke stoler på andre end sig selv. Serien er skrevet i et nutidigt, tempofyldt letlæst sprog, og hvert bind slutter med en cliff-hanger, der kan få selv den mest modstræbende læser til at hungre efter mere. Pressen skrev: "Jeg sad i går for at anmelde den - og kunne ikke. Jeg kunne ikke få ordene ud af mine fingre. Jeg kunne ikke. Så jeg læste den igen. Jeg lagde mig i sengen og læste den sidste Blade igen. Og jeg vil gøre det igen. Og igen. Og igen. (...) Jeg synes virkeligt at man skal læse serien. Den er fantastisk, sproget er flydende, flyvende og karakterene er fantastiske. Den er helt klart et must read." - boggnasker.dk  

  • Blade er mere presset end nogensinde. Mary er ved at dø, Jaz er stadig hos Møgsvinene, og Beckys spøgelse forfølger ham fortsat. Og som om det ikke er nok, er hans største fjende fra fortiden nu tilbage i hans liv. Men alt er endnu ikke tabt. Blade har sit mod, sin vilje og sin skarpe hjerne - og han har et gidsel, én som virkelig vil give ham noget at forhandle med. Blade er ikke færdig, slet ikke. Han er klar til at slå igen … Slår igen er sjette del af den barske, gribende og hæsblæsende serie om den mystiske Blade, som lever på gaden og ikke stoler på andre end sig selv. Serien er skrevet i et nutidigt, tempofyldt letlæst sprog, og hvert bind slutter med en cliff-hanger, der kan få selv den mest modstræbende læser til at hungre efter mere.  

  • Blade er tilbage i Bæstet, byen han flygtede fra som 11-årig, byen han hader og frygter mere end noget andet sted på jorden. Men der er ingen vej udenom. Møgsvinene har kidnappet Jaz og de ved, at Blade vil komme for at redde hende. De behøver bare læne sig tilbage og vente. Men Blade har en plan og den kan næsten kun gå galt. Alligevel er han parat til at ta’ kampen op … Blade - Ta'r kampen op er femte del af den barske, gribende og hæsblæsende serie om den mystiske Blade, som lever på gaden og ikke stoler på andre end sig selv. Serien er skrevet i et nutidigt, tempofyldt letlæst sprog, og hvert bind slutter med en cliff-hanger, der kan få selv den mest modstræbende læser til at hungre efter mere.  

  • Blade har set døden i øjnene. Han er skadet, blottet og sårbar. Hans fjender har fundet ham, og han ved at de ikke viser nåde. Hvis ikke han kommer væk, er han død. Men Blade er svag. Og han ved ikke hvad der skræmmer ham mest – opgøret med sine fjender, eller opgøret med sin egen fortid. Nettet strammes er tredje del af den barske, gribende og hæsblæsende serie om den mystiske Blade, som lever på gaden og ikke stoler på andre end sig selv. Serien er skrevet i et nutidigt, tempofyldt letlæst sprog, og hvert bind slutter med en cliff-hanger, der kan få selv den mest modstræbende læser til at hungre efter mere.

  • Blade er såret og rædselsslagen. For selvom det er lykkedes ham at flygte fra sine gamle fjender, er han nu blevet fanget af nogle nye. Men hvem er disse mennesker? Hvad vil de? Vil de slå ham ihjel? Eller har de andre planer? Tankerne om Jaz bliver også ved med at plage ham. Mary synes, han skal melde sig. Men det er alt for sent nu. Og da en ny, stor fare rykker helt tæt på, svigter hans mod til at dræbe endnu engang - og Blade må på flugt. Igen... På flugt er fjerde del af den barske, gribende og hæsblæsende serie om den mystiske Blade, som lever på gaden og ikke stoler på andre end sig selv. Serien er skrevet i et nutidigt, tempofyldt letlæst sprog, og hvert bind slutter med en cliff-hanger, der kan få selv den mest modstræbende læser til at hungre efter mere.

  • Blade gemmer sig. Spiller død. Nogen er efter ham, og han har ikke lyst til at blive fundet. Han er nemlig helt klar på, at de ikke er til at spøge med. Men Blade kan passe på sig selv. Det bliver han nødt til... Spil død er første del af en overrumplende, hæsblæsende ny ungdomsserie, som fører læseren direkte ind i en ung gadedrengs bevidsthed. Et liv, hvor man ikke kan stole på andre end sig selv, og hver dag bliver et spørgsmål om overlevelse blandt pigebander, bagmænd, skydevåben og knive. Blade er som et PS-spil i bogform - rå, hårdtslående og ekstremt gribende. Læs mere om serien og se videoclip til bogen på: http://www.oup.com/oxed/children/blade/ eller http://www.timbowler.co.uk/blade.html  

  • Blade er atter på flugt, men nu også med Becky og hendes tre-årige datter Jaz på slæb. Nu er det ikke kun, de skumle skygger fra fortiden, der er efter ham, men også resterne af Beckys pigebande. De er jaget fra alle kanter – er der overhovedet nogen måde de kan undslippe på? Jaget er anden del af den gribende og hæsblæsende serie om 15-årige Blade, som lever på gaden og ikke stoler på andre end sig selv. Læs mere om serien og se videoclip til bogen på: http://www.oup.com/oxed/children/blade/ eller http://www.timbowler.co.uk/blade.html  

Se flere

Cicero er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Høst & Søn er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK


OK

Rosinante er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK

Samleren er en del af forlagshuset Rosinante & Co.

OK