Verden er på randen af en altomfattende krig. I et inferno af modstridende interesser forsøger den lille internationale spionageenhed Sektion 2, ledet af den danske efterretningsmand Blixen, at forhindre et krigsudbrud.

Irans ønske om at besidde atomvåben er velkendt, men råder de allerede over én bombe? Det hævder israelerne, som i et konspiratorisk samarbejde med indflydelsesrige politiske kredse i USA planlægger at bombe de iranske atomfaciliteter. Imens forsøger den amerikanske regering at forhindre Irans udvikling af atomvåben gennem forhandlinger.

Blixen kommer sammen med den unge, kvindelige agent, Asmid, på sporet en af dansk virksomhed, som ulovligt har eksporteret de nødvendige gascentrifuger til Iran.

Efterretningstjenesterne strides, og midt i det hele står Blixen overfor admiral Carl Hamilton (venligst udlånt af Jan Guillou).

 

Pressen skriver:
”… vi har en mand, der kan overtage, når James Bond går på pension. Han hedder Blixen og kan noget med rullefald og håndvåben. Her er fart, tempo og gode intriger … Hvis man dyrker den rappe agentroman, er her det hele på den halve længde tilsat et periodisk gran dansk humor.”
- MetroXpress

 

 

”… dragende, spændende og til tider galgenhumoristisk i sin skildring af intrigerne i magtens korridorer.”
- Peter Witten, Nordjyske Stiftstidende

 

 

 

”… glimrende og vidt forgrenet spændingshistorie”
- Frank Sebastian Hansen, Ekstra Bladet
 

 

2. udgave
Pocket, 322 sider
ISBN: 9788763816854
Forum 2011
Omslag: Anne KragelundPris: 69,95


Køb bogen (private kunder)

Køb bogen (offentlige kunder)